‹‹ Vissza a regényekhez

A Testőrség

Eddig elérhető fejezetek


- 2012. augusztus 11. - Mi tagadás, régen volt már itt változás, de szépen lassan elkezdtem javítgatni a hibákat az első 4 fejezetben, mert hát valljuk be, van mit. Ha nem is helyesírási hibák, de érdemes kigyomlálni a szóismétléseket, egyértelműsíteni egyes bekezdéseket, az időrendiség zavarát megszüntetni, és ami még vele jár. Ahogy tudok, jövök a frissítésekkel, mert mind a 10 fejezetet meg akarom írni, csak idő kérdése minden... :)

- 2010. december 5. - És eljő a 4. fejezet is, melyet pdf formátumban megtekinthetsz ITT. Jó olvasgatást hozzá. 29 oldal, egy újabb nap történése immár érdekesebb akciókkal tüzdelve. Remélem tetszeni fog! Bármi véleményt szívesen fogadok róla, köszi! :)

- 2010. október 24.: Készül a 4. fejezet. Féltávnál járok. Hát igen, elismerem, már rég nem nyúltam e történethez, de most már ideje belelendülni.

- 2009. április 14-e, kedd: Lehetőségek címmel megérkezett a harmadik fejezet is, bár még némi javítást ki kell eszközölni, nagyja javítva van, legalábbis papíron, már csak bé kell gépelni...

Közben készül a harmadik fejezet is, csak a vizsgaidőszak és egyéb teendők miatt húzódik... plusz hosszabb is lesz, mint az eddigiek...

- 2008. december 7-e, vasárnap: És megérkezik a második fejezet is: A VÍRUS címmel, szintén pdf formátumban! Még mindig várom a véleményeket! Abból sose lehet elég!

- 2008. október 20-a, hétfő: Eljön az az idő is, mikor végre felkerül a történet Első fejezete: ÉRKEZÉS címmel, pdf formátumban! Ha elolvasod valamilyen formában üzenj vissza, hogy hogy tetszett! Előre is köszönöm :) Jó olvasgatást!

Egy történet számos ember hősies helytállásáról, barátságáról és merészségéről, hogy az igazságért és a békéért bármire képesek... Ez egy készülő történet, melyet - ha lesz időm - igyekszem tökéletesíteni.

Összes kép: 36 db, 3 oldalon

1

2 3
Összes kép: 36 db, 3 oldalon

1

2 3