Kutyák

Az alábbi térképen meg vannak jelölve azok a helyek, ahol képek, illetve galériák képei készültek. A jelölőkre kattintva megtudhatod milyen képek rejtőznek az adott helyeken.

Miskolc Cacib, 2013, vasárnap

Miskolc Cacib, 2013, vasárnap

Egy kellemes kis nap a miskolci Cacib vasárnapi napján.

Debrecen, CACIB 2012

Debrecen, CACIB 2012

Egy jó kis napnak indult, aztán 40 fok lett belőle. Talán a nyár egyik legmelegebb napja volt, így mi is ittunk bőséggel, meg a kutyák is. Ennek ellenére jó volt ismét kutyák között lenni és figyelni a bírálatokat.

2011. Szilvásvárad, CACIB

2011. Szilvásvárad, CACIB

Jó kis szombati nap, rengeteg kutyus a szilvásváradi lovas pályán. Szerencsénkre az idő kedvező volt, lehetett látni jó sok kutyát, volt egy csomó kaja és némi árus is, bár amit mi kerestünk, azt nem leltük, de sebaj, majd legközelebb. A lényeg, hogy egy jó napot töltöttünk kutyák között. Nézd meg a képeket! ;)

Füzesabonyi és egri tenyészszemle

Füzesabonyi és egri tenyészszemle

A füzesabonyi németjuhász tenyészszemle azért jóval kisebb hangvételű volt mint az egri, melyen sok kutyus és gazdi nézett ki, no meg persze akadt pár paci is. Itt vannak a képek is (csak kattints a képre vagy a címre):

UniverZoo

UniverZoo

Egy szombati nap a UniverZoo mellett sok kutyával mint például: border collie, skót juhász, malinois és persze a többiek. Bejártuk az épületet, szétnéztünk, feltérképeztük a terepet a környéken.
Ha érdekel egy kis blogbejegyzés, itt elolvashatod az UniverZoo-s részt

2010. július 17. - II. Matyó Kupa

2010. július 17. - II. Matyó Kupa

Személy szerint lazán lemaradtam volna erről a remek kis éjszaka ügyességi futamról, mert egyik újságban, vagy hirdetésben sem láttam, hogy lenne ilyen. Persze meglehet én nem voltam elég szemfüles, de a lényeg, hogy eljutottunk ide és jó kis esténk volt, a szúnyogok ellenére is. És persze simizhettem több kutyut is, köztük kisebb-nagyobb Bordert is. :)

2010. április 3-4. Miskolc, CACIB

2010. április 3-4. Miskolc, CACIB

Egy remek április elejei nap volt a mai. Megannyi kutya és fajta, árusok, kellemes idő. Sőt, még az "ebédünk" is kutya volt, a hotdog személyében. :)Megsimogattuk, akiket csak tudtunk, Kaukázusit, Aussiet, Bordert, Malamutot, és a többieket.

Köztársaság Kupa, Mezőkövesd, 2010

Köztársaság Kupa, Mezőkövesd, 2010

Ha már ilyen rendezvény kerül megrendezésre szerény kis városunkban, akkor arra illő elmenni. Egész jó is volt, bár itt csak egy helyben kell ülni és nézni, no meg ha van kutya a közelben, akkor simogatni :)

III. Ebugatta nap, Budapest, Klauzál tér,2009. június 13.

III. Ebugatta nap, Budapest, Klauzál tér,2009. június 13.

Egy hideg reggelt egy egész jó kis nap követett. Szerencsére új vonaton utaztunk, elsőre megtaláltuk a teret a fővárosban és a kutyák is - mint mindig - aranyosak voltak. Végigsimiztem a juhászokat, főleg a rehabilitációs kutyákat, Foxot, Sylvert és Engit is. Jó programok sora követte egymást, az őrző-védőktől kezdve a kutyatáncig meg lehetett nézni mindent. Most pedig nézd meg a képeket :)

CACIB, Szilvásvárad, 2009. április 11.

CACIB, Szilvásvárad, 2009. április 11.

Nos, ez a nap is jól eltelt. Lejártuk a lábunk meg persze főttünk a Napon, de megérte, hisz ennek ellenére jó volt, hisz rengeteg kutyust láthattunk, főleg juhászkutyákat, róluk is készült a legtöbb kép. Legszívesebben kattingattam volna egész nap, meg simogattam volna őket, de ez nem így megy. Nem is szaporítom a szót, íme ők...

Európa Kutyakiállítás, Budapest, 2008. október 5.

Európa Kutyakiállítás, Budapest, 2008. október 5.

Budapest, Budapest. Nem szeretem a fővárosunk, akárki, akármit mond. Azonban e kutyás nap tök jól telt, szóval megérte elmenni, még ha a jegy nem is 2 Ft volt. "Pár kép" tanuskodik arról, hogy valójában mennyi kutyus volt a Hungexpón. Nézz szét köztük, bár a képek egy része lehetne jobb is, ám így sikerült...