Magamról

Néhány szóban magamról, eddig életemről, munkásságomról, kiemelve a fontosabb eseményeket, helyeket.

Még a kezdetek kezdetén, először is megszülettem már oly rég, bő két évtizede, 1986. évének március havának 29. napján. Azóta csak növögetek és öregszem.

Az iskolák terén mit ne mondjak, haladok előre a tudás ösvényén. Először a Szent István Katolikus Általános Iskolába jártam itt, Mezőkövesden, aztán elkerültem 4 évre Egerbe a Wigner Jenő Műszaki Informatikai Szakközépiskolába, majd az érettségit követően a Miskolci Egyetem gépészmérnöki karán voltam műszaki informatikus... és másodéves. Az az voltam... nem ment ez nekem, inkább melóztam a Delcoba itt Kövesden először, legalább nem ültem itthon, meg az a némi pénz se jött rosszul Mindezek után vége lett a nyárnak és tanulással teltek napjaim. Mivel minden jól ment elektronikus grafikus lettem, meg kiadványszerkesztő is. Ennek a tudásnak az ékkövét próbálom minél fényesebbre csiszolni, hisz gyakorlat teszi a mestert. 2008 őszétől pedig az Egri Főiskolán tanultam webprogramozóként, amit 2010 közepén be is fejeztem. Igen, ez csak amolyan felsőfokú szakképzés volt. A kezdeti löketet megadta.

A tanulmányok közben a gyakorlati hely a Shopzeus volt, ahova az iskola elvégzése után vissza is kerültem és a kisebb-nagyobb programokon át az űrlapokig és táblázatokig alkottam mindenfélét. A sors úgy hozta, hogy 2011 végén véget ért ez a fajta munka és került egy másik a Honlapfelújítók Kft-nál, ami azóta is tart.

Ami azt illeti sok hobbim van, mikor melyikre kerül a sor: rajzolás, írás (novella, regény, vers), zenehallgatás (lételem), séta, állatokkal foglalkozás, weblapszerkesztés, sorozatok, biciklizés és a kihagyhatatlan SCI-FI is ide kerül. Leginkább ezért jött létre az oldal, hogy ne kelljen mindig küldözgetni a képeket, meg novellákat vagy bármi mást, ide felteszem és akit érdekel, az megnézi.

Az íróeszközöket már kiskorom óta forgatom, gyakorlom mindig az írást és a rajzolást egyaránt, mert sohasem tanultam ilyet, ahogy a weblapszerkesztést sem, úgyhogy mindent a saját tarsolyomból próbálok létrehozni, vagy éppen mások segítségével újítani a dolgokat. Mert amit tanultam eddig, annak nagy többsége matek, fizika és töri ezeket még tudom is valahogy. (persze most tanulok mindenféle grafikát a suliban) Mindezek mellett utazás közben, vagy ha esetleg unatkoznék, akkor sokat szoktam gondolkodni is az életről, meg úgy a dolgok összeségéről, érdekel a filozófia is, persze nem tanulom, az túlzás lenne... de vannak kedvencek is, persze mindenkitől van sok jó, de mondjuk Schopenhauer a legjelentősebb.

Plusz még idejön, hogy szeretem az F1-et is, minden futamot megnézek, ha tudok, kedvenceim is vannak, bár most át fog rendeződni minden, ezért nem írok le most még semmit... majd idővel Azt pedig, hogy honnan jött a Scott McBayer név... nos, így alakult

Ami itthon van, azok segítségével dolgozgatom, illetve készítem el így az oldalam, hogy most is kinéz: Tehát egy kis számítógépes leírás következik:
Anno leírtam az asztali gép konfigurációját, de mivel az kiöregedett, valamint már nem is használom, így marad egy egyszerű laptop név:
Dell Inspiron 5520

Pár elérhetőség:
  • e-mail: scottmcbayersigngmail.com
  • skype: scott.mcbayer
  • tel: 06-(kérd el )
  • cím: