Rímek, rímkereső

Üdvözlet a Kedves látogatónak!

A rímkereső program segítségével összecsengő szavakat, rímeket kereshetsz a verseidhez, írásaidhoz. Csak ki kell töltened a keresőmezőt, hogy mely szóhoz keresel rímet, rímpárt és megmutatjuk, mely szavak rímelnek a legjobban a megadott szóhoz. Egy szó persze szerepelhet többször is különböző ragozással, ahogy időm engedi még tökéletesítem, olykor előkerülhet egy-egy oda nem illő szó is. Jelenleg több mint 250.000 szót tartalmazó adatbázisból kerülnek ki a találatok, mely idővel egyre gyarapodni fog. Azért remélem tetszeni fog. :)

Rímkereső

Csupán annyit kell tenned, hogy megadod a keresett rímet, szót, szóösszetételt és a program megpróbál Neked megfelelő rímpárokat visszaadni. Nem biztos, hogy mindig megfelelő és jó, rímelős szavakat fogsz viszontlátni, de egyelőre bétaverzió a kereső.

A kereső többféle hosszúságú rímet ad vissza, így is segítve, hogy számodra melyik szóhossz felelne meg jobban. Legelsőként a közel egyforma hosszúságú rímeket jeleníti meg a kereső, majd a hosszabb szavak listáját láthatod, végül pedig a többi, jóval hosszabb szavak kerülnek ki. Egy-egy ilyen rímlistába nem kerül megjelenítésre az összes rím, ha a program túl sok találatot ad vissza, akkor a többit a "Mutasd az összes találatot" gombra kattintva tudod elérni.

Jó rímvadászatot! :)

Keresett rímpár egyik tagja: