‹‹ Vissza a bejegyzés listához

Ess eső, ess...

2009. szeptember 4. 17:51:04

Címkék: eső, McBayer, víz, éjszaka

No, valami történt tegnap este... valami, amitől egy kissé vizes lettem.


A tegnap este egész jól alakult, játszottunk és sétáltunk a kutyákkal, majd barátnőmmel megnéztünk egy filmet. Nos, a film nem volt valami nagy szám, legalábbis furcsán rakták össze első látásra, ennek ellenére viszont nézhető volt, valami mindig ébren tartotta a figyelmem, mert ezen most nem aludtam el. Tehát ez már ha kicsit is, de jónak számít. :)

Aztán jött a hazafelé út, 10 óra körül. Először úgy tűnt, hogy egész nyugodt éjszaka lesz, látszódott a telihold, meg némi felhő érkezett nyugat felől. Elindultam, ám egy perc sem telt el, eltűnt a Hold. No, nem számít, előfordul ez, ám félúton cseperegni kezdett az eső. Nem holmi rám ijesztésként hullott az a pár csepp, mert az idő csak annyit szeretett volna közölni, hogy "bajban vagy öregem". Pár másodpercig tartott ez a bemutatkozó csepergés, majd egyre jobban és jobban kezdte ontani az áldást és biciklin hazafelé már-már úgy érezheti az emberi, hogy tényleg dézsából öntik a vizet. Szakadt ahogy tudott, én meg rendesen eláztam. Már csak szegény mobilom próbáltam az egyetlen zsebkendőbe betekerni a zsebemben, hogy nehogy megfázzon szegény, mert nem akarok új mobilt.

Aztán pár perc alatt hazaértem. Ez a pár perc azonban bőven elég volt ahhoz, hogy mindenütt vizes legyek. Mi az, hogy pár perc? Pár másodperc... rég láttam már testközelből ilyen esőt, csak valahogy nem így képzeltem el. De azt kapjuk, ami jár. Én meg így jártam. Egy természetadta zuhanyt is lehet élvezni, bár úgy kevésbé, hogy nem látok szinte semmit az útból. Ám haza is értem, nem is fáztam meg, úgyhogy probléma egy szál se, még aránylag jól is esett (szó szerint), annyira nem volt hideg sem. Csak a vizes ruha nem hiányzott :)

No, a lényeg, hogy túléltem, aztán meg aludtam egy jót.