‹‹ Vissza a bejegyzés listához

Új év

2011. január 3. 05:49:57

Címkék: év, új, esztendő, lehetőségek

Néhány szóban az eseményről, meg a lehetséges változásokról.


Ha azt írnám, hogy Boldog Új Évet, lehet már unnád, hogy minden ember ezt mondja. Vagy boldog lesz, vagy nem. Rendben, tekinthetjük ezt egyfajta jókívánságnak, de szerintem semmilyen mögöttes jelentősége nincs, búék és kész. Régebben talán volt valami érzelmi töltése, mára azonban - mint oly sok minden más is - elvesztette jelentőségét. Vegyük sorra mi történt az elmúlt pár napban...

Az első két pihenős nap eltelt. Szépen, lassan, olyan kedvetlenül. Az alkotókedv elapadt, valahogy semmiben nem leltem az örömet. Az idő is olyan semmilyen volt, szóval a két nap elég lehangoltan telt. A mai nap reggelére némi baci próbált betámadni, mert a torkom nem érezte magát a legjobban. Ám én még jól jártam, ugyanis melóhelyen megfeleződött a népesség. Jópáran kidőltek a sorból és lehet holnapra még lesznek.

Sőt, most már bicajom sincs, úgyhogy a havas, latyakos, jeges úton sem tudok már tekerészni. Akadt némi gond a lánc körül, anélkül meg ugye nem létezhet a bicikli. És ha már lánc, akkor átmegy néhány újításon, aminek következtében pár napig nélkülözni kell a kétkerekűt. De remélem legalább az hamar visszatér. :)

Remélhetőleg másoknak jobban indult az év. Bár ez a pár apróság sem jelent semmit, hisz csak 3 nap telt el és még hátravan 362... majd meglátjuk mit hoz a jövő... próbálok bizakodni, ám általában rosszabb szokott lenni, mintsem jobb, nem igaz? :)