‹‹ Vissza a bejegyzés listához

UniverZoo

2010. november 15. 08:47:53

Címkék: állat, épület, kirándulás, utazás

Vajon mi is ez az UniverZoo? Olvass tovább és megtudod...


Nem mindig kell itthon ülni, így szombaton elmentünk egy kicsit autókázni. Most kivételesen nem én vezettem és nem is az Opel rótta az útját ezeken a jó magyar aszfaltokon. Már nem tudom hány éve nem jártam autópályán, legutoljára szerintem a Balaton felé menve használtuk, azóta csak távolról láttam.

Hogy hova is mentünk? Hát az UniverZoo-ba. Jah, hogy mi is az? Állatkedvelő gazdiknak afféle pláza. Nos, ami azt illeti, ettől jobban eldugni nem igazán tudták volna. Egy könnyen megközelíthető útról már látni, és innen vezet a létesítmény felé egy út, csak hát még kellett volna vagy 100 m aszfalt, hogy összekösse a parkolóba vezető úttal, de arra már nem volt zseton. No mindegy, visszamentünk a másik úton, találtunk is helyet a parkolóba. Egyedül egy nagy problémám volt az egésszel: nagyon nincs kész. A parkoló is csak félig, belül az épület is félig, a környezet is félig… bár, ha egyszer kész lesz teljesen, akkor egész jól fog kinézni. Csak hát a pénz nagy úr, és nem egy tacskóról vagy egyéb nagyobb üzlethálózat egyik épületéről beszélünk, amit pár hónap alatt összedobnak. A megnyitó már április vagy májusban megvolt, de azóta nem igazán lett kész. Ami azt illeti kutyásoknak, meg akik kiszabadulnak a nagyvárosi dzsungelből, azoknak egész jó hely, nagy placc áll rendelkezésre, hogy megmozgassák kedvencüket. Lesz is pár kép, amit majd feltöltök, amint életképes lesz a szerver.

Maga az épület jól néz ki, három szintes, alsó szinten van néhány üzlet, középsőn szintén, valamint egy kajálda meg egy nagy csarnok, melynek középső része nyitott, vagyis lelátni az alsó szintre. Az emeleti részen jóformán csak egy nagyobb konferenciaterem van. Belülről is látszik, hogy még erősen félkész állapotban van, innen-onnan ajtók hiányoznak, vagy kilógó kábelek fodrozzák a fal egyenes vonalát.

A mostani szombati nap a méhekről szólt, de minket annyira nem ők, hanem inkább a kutyák érdekeltek. Már reggel is láttunk pár négylábút, dél felé pedig már egész sokan lettek. Egy nagy csapat ember és kutyája töltötte be az egyik mezőt és ott edzettek, agilityiztek vagy csak sétáltak és beszélgettek. Jó volt őket nézni, meg fényképezni is… mármint a kutyákat :D

Összességében maga a hely jó lesz, ha kész lesz egyszer, de hogy az mikor lesz, az jó kérdés. Legalább itt is voltunk és megnéztük mi is ez. :)

Ha érdekel pár kép a szombati napról itt megnézheted a UniverZoo-s képeket! Jó böngészést!