‹‹ Vissza a bejegyzés listához

Vasárnap reggel

2010. július 11. 07:17:34

Címkék: hétvége, vasárnap, reggel, napsütés, teknős

Csak néhány szóban a hétvégéről és az eseményekről.


Huh, megint megvirradt, és én meg itt ásítozom. Hát... de azért szépen lassan csak felébredek teljesen. Csak ne lenne már ilyen korán is ilyen meleg. Meg ne idegesítene itt a kis teknőském se... kicsit zizzent szegény. Folyton az ajtóhoz megy és kaparja, meg ahogy visszahuppan a padlóra koppan hozzá egyet. Ez még egyszer-kétszer elviselhető, de mikor hosszú perceken keresztül teszi mindezt, kicsit felmegy bennem a pumpa, és próbálom minél messzebbre tessékelni. Ha nem adja fel, akkor megy vissza a kádba, ne engem boldogítson! :S Én szeretném, ha itt lennének, de ha ilyen hülyék, mit tudok velük tenni? Meg szerintem élvezik, hogy telecsinálhatják a szobám, szóval... amúgy rendes kis takarítós állatkák, összeszedik az összes létező koszt meg port, amit meglelnek. :) Ők már csak ilyenek.

Emellett szépen gyorsan eltelt a tegnapi nap. Volt némi városban járkálás, némi forma-1 nézés, ablaktakarítás, gépezés meg oldalfejlesztés, csirkézés, meg vendégeskedés, csak épp a kutyasétáltatás maradt el, de remélhetőleg arra is pontot teszek ma. Mert szegény Alexnek már péntek óta ígérgetem és ideje lenne már kivinni őt egy kiadós sétára. Aztán holnaptól ismét jön a melózgatás és jó kis új feladatok, amiket néha elég nehezen sikerül átlátni, de azért igyekszem, hogy minden jó legyen. Ilyen szempontból ezért jó a saját kódom, mert abba nagyon gyorsan meglelem amit kell, hisz tudom mit hova írtam. Más esetben meg bogarásznom kell, hogy ez vajon mi is lehet.

A csirkéket is majd külön kell választani a mai nap, majd ha nemsokára kimegyek hozzájuk. Van egy szegény kis csupasznyakú a 12 kiscsirkéből (volt egy 13. is, szintén csupasznyakú, de őt agyonverték még régebben a nagyok, mikor véletlenül kijött... hát igen, a tyúkész). De nem szeretném, ha bántanák ezt a kis Csöppöt, különben szétcsapok köztük. Bár már így is csipkedték, de még nem vészes, igaz, már eléggé elkülönül a többiektől. Kap egy kis elrekesztett részt, ahol nyugisan növögethet, aztán reméljük eléggé felbátorodik, hogy utána a többiekkel is nyugodtan ellegyen.

Van itt mit tenni bőven, még szegény kis virágom is le kéne mosni, de valahogy 100 jó nagy levélen kicsit sokáig tart majd átrágni magam, meg a legtöbbhöz elég nehéz hozzáférni... sebaj, vele is foglalkozni kell, mert már egy ideje nem nő :( Meglátjuk mire jutok vele. Mára azonban ennyi... csak röviden, tömören :)